Google Ads – PPC

Oferim servicii de administrare Google Ads, unde facem toată munca în locul vostru. Doar vă uitați la statistici și vedeți cum crește numărul de vizitatori pe site-ul vostru! Totul cu un cost mai mic și cu mai mulți vizitatori convertiți în cumpărători. SEO oferă o creștere pe termen lung, dar uneori este nevoie de un impuls imediat. Campaniile Pay Per Click (PPC) vă oferă siguranța că banii voștrii primesc cea mai buna întrebuințare.

 • Setarea campaniilor Google Ads
 • Crearea Campaniilor si a Reclamelor
 • Realizarea unei cercetări extinse a cuvintelor cheie pentru o fundație solidă
 • Optimizarea campaniilor în curs
 • Cercetarea Competitorilor
 • Creare si dezvoltare Landing Page
 • Targetare in funcție de locație
 • Targetare in funcție de timp
 • Targetare in funcție de limbă
 • Ajustarea sumelor licitate
 • Raportare detaliată și întâlniri lunare

Cum te vom ajuta

În primul rând vom analiza obiectivele voastre de afaceri și modul în care performează site-ul iar în a doua etapă vom analiza ariile care trebuie îmbunatățite. Permanent vă vom ține la curent cu performanțele și rezultatele campaniilor PPC și vă vom trimite rapoarte detaliate.

Reclama Video (YouTube Ads)

Ovovo Marketing merge dincolo de publicitatea online tradițională, oferind soluții video și anunțuri de cea mai bună calitate, prin intermediul Google YouTube

Google Display Ads

Anunțurile Google Display reprezintă o modalitate inedită de a obține recunoașterea mărcii voastre utilizând toți partenerii Google pentru afișarea anunțurilor pe site-uri extrem de relevante pentru domeniul vostru, pentru a crește expunerea pe internet.

Reclama Pe Social Media

Social media este folosită pentru a construi brandul și pentru a crește gradul de cunoaștere a mărcii voastre. De asemenea, vă ajută să vcomunicați cu clienții și să le oferiți cele mai bune servicii adaptate nevoilor lor, utilizând publicitatea direcționată pentru a genera vânzări și comunicări de marketing. 

Reclamele Google Ads

Serviciile noastre de management publicitar „pay per click” sunt personalizate pentru a satisface exact nevoile voastre.

Oferim un program personalizat de marketing și consultanță PPC care oferă cea mai mare valoare organizației voastre pentru a crește rentabilitatea investiției.

Realizăm periodic un Audit de optimizare PPC pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire a performanței campaniilor actuale de clicuri.

Urmărim și observăm totul în campaniile voastre, astfel că raportul nostru va fi exact ceea ce vă place.

Reclamele Pe Mobil

Este bine cunoscut faptul că telefoanele mobile sunt un jucător-cheie atunci când este vorba despre căutările B2C, iar Ovovo Marketing este partener Google pentru furnizarea serviciului Google Ads prin utilizarea anunțurilor mobile pentru clienți.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.