Web Design

Site-ul vostru are doar 5 secunde pentru a capta atenția cuiva sau acesta va trece mai departe la următorul site. Este vorba de foarte puțin timp! Asta înseamnă ca designul site-ului si a paginilor dedicate (landing page) trebuie să fie perfect!
OVOVO Marketing vă poate ajuta afacerea să arate bine pe web, construindu-vă un site personalizat care să fie pe deplin funcțional pe orice dispozitiv, browser sau platformă pe care potențialii voștrii clienți îl pot utiliza.

Oferim site-uri pe platforma WordPress cu un design complet care includ branding, optimizarea pentru motoarele de căutare, și pun accent pe conversiile vizitatorilor.

Având un site care se vede bine pe desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri, vă asigurați că clienții voștrii pot afla mai multe despre compania voastră indiferent unde se află. Analizele, gestionarea și găzduirea lunară sunt incluse în planurile noastre.

Credem că o colaborare strânsă reprezintă fundamentul unui rezultat remarcabil. Începând cu auditurile de conținut, atunci când evaluăm nevoile și cerințele voastre pâna la evidențiarea oportunităților prin analiza concurenței, colaborăm la fiecare pas al procesului.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.