O scurtă poveste despre noi

Vrem să schimbăm modul în care companiile vorbesc, ascultă și distribuie online.

Am putea spune asta:

Echipa noastră este maestră în generarea unor rezultate de excepție, unind creativitatea cu o expertiză vastă. Suntem aici să vă ghidăm către construirea unei relații puternice și semnificative cu clienții dvs., prezentându-vă brandul, produsele și serviciile în lumina rețelelor sociale și nu numai. De la optimizarea pentru motoarele de căutare și strategiile de marketing pe social media și via e-mail, până la abordările tradiționale, cum ar fi bannerele, flyerele și pliantele, acoperim o plajă diversă de domenii pentru a aduce vizibilitate și impact pentru afacerea dumneavoastră.

Dar preferăm asta:

Viața m-a pus în fața unor decizii importante. După ani de muncă pentru alții, am simțit că e timpul să fac ceva pentru mine și pentru fiul meu, Alex, care are nevoie de mai mult sprijin din partea mea zilnic. Astfel, împreună cu doi prieteni, am creat OVOVO Marketing.

Fiecare dintre noi aduce în echipă pasiune și expertiză unică și suntem aici pentru dvs. – pentru cei curajoși care își încep drumul în afaceri, pentru cei mici ce aspiră să devină mari și pentru cei care doresc mai mult și mai bun. Dar mai presus de toate, suntem aici pentru cei care caută un partener, un prieten care să asculte, să îndrume și să fie alături, indiferent de situație. Fie că suntem sub contract sau relația a luat altă formă, suntem mereu prezenți pentru dvs., gata să oferim sfaturi și sprijin.

Suntem aici pentru a vă vedea afacerea înflorind

Relațiile autentice sunt esențiale pentru noi. Ne concentrăm pe transparență, perseverență și încredere în legăturile cu angajații, clienții și partenerii noștri.

Echipa noastră trasează calea spre viitor. Creăm strategii de conținut care aduc un plus de valoare pentru companiile ce aspiră la inovație.

La OVOVO Marketing, suntem alături de inima și sufletul afacerilor mici. Partenerii noștri devin prietenii noștri și lucrăm împreună pentru a vă promova în online, pentru branding și pentru a găsi cele mai eficiente metode de a face cunoscută afacerea voastră! Fie că este vorba despre social media sau optimizare de website, Ossiris Marketing se angajează până la final.

cum lucram

Abordarea noastra

01. Informare

Primul pas în colaborarea noastră este să înțelegem complet afacerea ta. Organizăm întâlniri inițiale și discuții detaliate pentru a afla mai multe despre obiectivele tale, valorile brandului și publicul țintă. Ne străduim să adunăm toate informațiile necesare pentru a dezvolta o viziune clară asupra provocărilor și oportunităților cu care te confrunți în mediul digital.

02. Cercetare

După ce am obținut o imagine detaliată a afacerii tale, ne orientăm către cercetare. Analizăm atent industria în care activezi, urmărim concurența și evaluăm tendințele din piață. Prin cercetare profundă, identificăm oportunități de creștere și nevoi specifice ale publicului tău. Această etapă este crucială pentru a fundamenta toate deciziile strategice ulterioare și pentru a asigura că planurile noastre sunt aliniate cu mediul în schimbare rapid.

03. Strategie

Cu baza informativă solidă din etapele anterioare, creăm o strategie personalizată. Aceasta include planuri specifice pentru conținut, SEO, publicitate online și alte tactici relevante pentru atingerea obiectivelor tale. Împreună, definim metricile de succes și stabilim un cadru de monitorizare a performanței. Strategia noastră nu este doar un document static; este un ghid dinamic, adaptat pe măsură ce evoluează nevoile și schimbările din mediul digital.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.