Lista de MINI prețuri

Social Media Management

Google Ads – PPC

WEBSITE Design

SEO

Creare/setare initiala pagina de companie Facebook – 50 EURO – optimizare pagina
+ 1 imagine de coperta
Campanie suplimentara Facebook – 50 EURO prima luna apoi 25 EURO/luna

Creare landing page100 EURO
Setare initiala campanie – 100 EURO
Implementare & setare GA4 – 50 EURO

Pagina suplimentara – 10 EURO
Integrare plata cu cardul50 EURO
Integrare chat Facebook Messenger / WhatsApp30 EURO
Conectare shop cu Facebook / Instagram – 50 EURO
Pagini GDPR + consimtamant Cookie30 EURO
Google My Bussines & Search Console & Analytics70 EURO

Advertorial / Articol blog – 50 EURO

Mentenanta SEO (dupa finalizarea unui abonament de minim 4 luni) 70 EURO

Google My Bussines & Search Console & Analytics70 EURO

Intrebari frecvente

Cum dau acces la paginile mele?

Vom lucra împreună pentru a furniza accesul la paginile tale în prima etapă. Procesul este rapid și ar trebui să dureze maxim 15 minute.

Cine plătește reclama?

Clientul plătește direct pentru publicitatea pe care o gestionăm și o cream. Noi furnizăm serviciile de creare și administrare a campaniilor, iar plata pentru publicitate se face direct în contul Facebook sau Google, conform facturii emise către client. Nu intermediem sau procesăm plățile.

Cum măsor rezultatele?

Vom măsura rezultatele împreună prin intermediul rapoartelor și a uneltelor specializate de analiză. In cazul reclamelor, vom monitoriza numărul de vizualizări ale reclamelor într-un interval de timp specific și acțiunile întreprinse de utilizatori. Apoi, vom analiza câte dintre aceste persoane au finalizat achiziții de produse sau servicii de la voi.

Iată câteva modalități comune de măsurare și instrumente utilizate:

Google Analytics: Acest instrument monitorizează și înregistrează evenimentele de pe un site web. Este esențial pentru urmărirea traficului, comportamentului utilizatorilor și a performanței generale a site-ului.

Obiective de marketing clar definite: Măsurarea poate implica și stabilirea unor obiective specifice, cum ar fi creșterea ratei de conversie (CRO – Conversion Rate Optimization) sau îmbunătățirea experienței utilizatorului, care pot fi evaluate și monitorizate pe parcursul campaniilor.

Monitorizarea KPI-urilor relevante: Indicatorii cheie de performanță (KPI-uri) precum costul pe clic (CPC – Cost Per Click), rata de conversie, traficul organic sau angajamentul pe social media sunt esențiali pentru evaluarea și optimizarea rezultatelor campaniilor.

Va exista un contract intre mine si agentie?

Da, va exista un contract. Odată ce comanda este plasată, se va genera o factură fiscală pe baza notei de comandă și a contractului. Aceste documente vor fi emise de către noi și vor servi drept justificare pentru serviciile prestate.

Pot renunta dupa prima luna?

Desigur, serviciul nostru funcționează pe bază de abonament lunar. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți renunța oricând, dar renunțarea nu poate interveni mai devreme de finalizarea celor 30 de zile contractate.

Cine se ocupa de postările pe Facebook si Instagram?

Responsabilitatea pentru postările pe Facebook și Instagram va fi preluată de echipa noastră, conform pachetului achiziționat. Ne vom ocupa atât de crearea conținutului cât și de managementul paginilor în conformitate cu serviciile incluse în pachet.

Pot avea mai multe pagini de Facebook/Instagram?

Da, poți avea mai multe pagini de Facebook sau Instagram pentru aceeași afacere, însă pachetul contractat este destinat exclusiv unei singure afaceri. Nu putem gestiona pagini pentru mai multe afaceri în cadrul aceluiași pachet.

Cine creează ofertele?

Vom folosi experiența noastră și feedback-ul de pe piață pentru a te ajuta să creezi oferte speciale care să atragă clienții. Vom colabora împreună pentru a dezvolta aceste oferte în funcție de nevoile și cerințele afacerii tale.

Pot schimba pachetul achizitionat?

Da, puteți schimba pachetul în funcție de nevoile voastre începând cu luna următoare. Suntem flexibili și putem ajusta serviciile conform cerințelor și obiectivelor voastre pe măsură ce acestea se schimbă.

Cat timp am nevoie de promovare?

Durata promovării este la alegerea ta. Putem sugera că promovarea continuă ar fi benefică. O afacere sănătoasă necesită în mod constant strategii de promovare pentru a rămâne vizibilă și pentru a atrage clienți.

Vreau sa am un site pus pe internet, ce imi trebuie?

Acestea sunt elementele esențiale pentru a avea un site funcțional online: domeniu web (numele site-ului tău, cum ar fi www.exemplu.ro), serviciu de găzduire web (un server pentru a stoca și a face site-ul disponibil online cum ar fi clausweb.ro) și designul web (structura și aspectul site-ului). Combinația lor asigură funcționalitatea și accesibilitatea site-ului tău pe internet.

Se poate sa faceti design-ul site-lui inainte urmand sa il platesc doar daca imi place cum arata?

Procesul nostru de lucru presupune o investiție de timp și resurse în crearea fiecărui design. Pentru a ne asigura că putem îndeplini cerințele tale, stabilim un contract în care se plătește un avans. Restul sumei va fi achitat la finalizarea proiectului.

Cat timp durează realizarea unui proiect?

Timpul necesar pentru finalizarea unui proiect poate varia în funcție de complexitate și volumul de proiecte din perioada respectivă. Ne străduim întotdeauna să livrăm proiectele cât mai rapid, fără a compromite calitatea serviciilor. Pentru proiecte mai mici, cum ar fi crearea unui logo, un slogan, un website sau materiale publicitare, estimăm un interval de 1-4 săptămâni. Pentru proiecte mai complexe, cum ar fi dezvoltarea unui magazin online, optimizare SEO, clipuri video sau campanii de marketing, perioada de finalizare poate ajunge și la 1-2 luni. În situații de urgență, putem accelera procesul și lucra în regim de urgență.

Se pot face proiecte in regim de urgenta?

Da, suntem capabili să lucrăm în regim de urgență în cazul în care ai nevoie imediată de serviciile sau produsele noastre. Serviciul de urgență este disponibil contra-cost, iar tariful va fi determinat în funcție de complexitatea proiectului și de data dorită pentru finalizare.

Cum se desfășoară colaborarea cu noi?

Este un proces simplu și direct!

Contact: Ai nevoie de serviciile noastre și ne contactezi pentru a începe discuția.

Discuție despre Nevoi: Avem o discuție pentru a înțelege nevoile și cerințele tale specifice.

 • Ofertă Personalizată: După evaluarea nevoilor tale, pregătim o ofertă personalizată care să se potrivească cu cerințele discutate.
 • Contract și Începerea Colaborării: Dacă ești mulțumit de ofertă, semnăm contractul și începem să lucrăm la proiect.
 • Comunicare Constantă: O comunicare deschisă și constantă este esențială pentru a stabili direcțiile, obiectivele și a face ajustările necesare în timp real.
 • Transparență în Schimbul de Informații: Atât noi cât și tu trebuie să fim deschiși și să furnizăm toate informațiile necesare pentru a asigura o colaborare eficientă și bazată pe date relevante.
 • Interpretarea și Utilizarea Cifrelor: Noi vom analiza datele din instrumentele de analiză pentru a dezvolta strategii adecvate. Împreună, vom interpreta aceste date și vom corela informațiile pentru a lua decizii informate și pentru a ajusta strategiile de marketing.
 • Dezvoltarea unei Strategii Comune: În urma analizei și discuțiilor, se va dezvolta o strategie comună, care să fie convenită și susținută de ambele părți.
Care a bugetul necesar unei campanii de promovare online?

Bugetul necesar pentru o campanie de promovare online variază considerabil în funcție de numeroși factori, cum ar fi obiectivele campaniei, industria, concurența și canalele de marketing utilizate. Există multiple opțiuni, cum ar fi promovarea prin Google Ads, auditul și optimizarea SEO, promovarea pe social media sau o combinație a acestora.

Aspectele care pot influența bugetul includ:

 • Obiectivele de Marketing: Dacă dorești să crești conștientizarea brandului, să atragi trafic pe site sau să generezi vânzări, fiecare obiectiv poate necesita alocarea unui buget diferit.
 • Competiția și Industria: Industria în care activezi și nivelul de competitivitate pot influența costurile pentru anumite strategii de marketing. Dacă există o concurență puternică, costurile pot fi mai ridicate.
 • Tipurile de Campanii: Diferitele canale și tipuri de campanii (Google Ads, Facebook Ads, SEO, conținut sponsorizat etc.) pot avea costuri variate în funcție de eficacitatea și competiția din acele medii.
 • Resursele Disponibile: Bugetul trebuie să fie sustenabil și să țină cont de resursele financiare pe care le poți aloca pentru campaniile de marketing.
 • Analiza și Optimizarea Continuă: Este important să monitorizezi și să optimizezi campania pe parcurs, ajustând bugetul în funcție de rezultatele obținute și de performanța campaniei.
În cât timp aduc rezultate campaniile de marketing digital?

Campaniile de marketing digital pot începe să ofere rezultate vizibile chiar din primele zile, dar performanța optimă se obține pe termen mai lung.

În primele săptămâni, poți observa creșterea traficului și a implicării, dar obținerea unor rezultate semnificative, cum ar fi vânzările sau lead-urile relevante, necesită timp și ajustări constante.

De regulă, se recomandă să acorzi cel puțin 3 luni pentru a evalua performanța și a vedea rezultate semnificative, având în vedere că este nevoie de timp pentru optimizări și ajustări ale strategiilor.

Pe măsură ce se acumulează date și se implementează modificările necesare, campaniile vor ajunge la un nivel optim în jurul intervalului de 6 luni, permițându-ți să profiți la maximum de potențialul marketingului online pentru afacerea ta.

Cum pot evalua rezultatele si măsura ROI (Return on Investment) în marketingul digital?
 • Evaluarea rezultatelor în marketingul digital este esențială pentru a determina eficacitatea și impactul campaniilor tale. Iată câteva pași importanți pentru a evalua corect rezultatele:
 • Stabilirea Obiectivelor Clare: Obiectivele inițiale trebuie să fie cuantificabile și specifice pentru a putea fi măsurate corect. Acestea pot fi legate de vânzărișe directe, numărul de lead-uri generate, creșterea traficului pe site etc.
 • Identificarea Indicatorilor de Performanță (KPIs): Selectarea indicatorilor cheie de performanță este crucială pentru evaluarea succesului campaniilor. Aceștia pot include rata de conversie, costul pe lead, rata de clicuri etc.
 • Monitorizarea Performanței: Utilizează instrumente precum Google Analytics sau platformele de social media pentru a monitoriza în timp real performanța campaniilor. Acest lucru te va ajuta să identifici trenduri și să iei decizii pe măsură ce campaniile se desfășoară.
 • Analiza Costurilor și Veniturilor: Calculează investiția făcută în campaniile de marketing digital și compară aceste costuri cu veniturile generate direct din acele campanii.
 • Calcularea ROI-ului: Formula standard pentru calculul ROI-ului este: ROI = (Venituri – Costuri) / Costuri * 100. Aceasta îți va oferi o perspectivă asupra eficienței investiției tale.
 • Compararea rezultatelor cu Obiectivele Inițiale: La sfârșitul campaniei, compară rezultatele obținute cu obiectivele inițiale. Astfel, vei putea evalua dacă ai atins sau nu obiectivele propuse inițial.
 • Analiza și Optimizarea Continuă: Înțelegerea datelor și a rezultatelor te va ajuta să identifici punctele forte și pe cele slabe ale campaniilor tale. Ajustează strategiile viitoare în funcție de aceste informații pentru a pentru a maximiza ROI-ul și a îmbunătăți performanța.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.