Social Media Marketing

Servicii de Social Media Marketing

Promovarea afacerii voastre pe toate platformele sociale importante și optimizarea acestora pentru segmentul vizat. Proiectarea campaniilor digitale în așa fel încât să genereze cele mai adecvate liste de prospecți pentru afacerea voastră.

Suna-ne la +40741.559.999 sau intrați în legătură cu noi utilizând formularul de mai jos și hai să începem să punem bazele următorului proiect de marketing.

 • Facebook Management
 • Youtube Management
 • Realizarea paginii de profil
 • Concursuri și Reclame
 • Extinerea Brand-ului în Social Media
 • Monitorizarea Brand-ului
 • Management-ul Comunității
 • Postare de conținut
 • Strategia de dezvoltare
 • Analiza Pieței si a Competiției
 • Managementul Reclamelor
 • Optimizarea conversiilor

De ce să ne alegi pe noi?

Ne place să păstrăm sub control lucrurile și avem o mulțime de experiență în managementul rețelelor sociale. Ceea ce ne deosebește cu adevărat de orice alta agenție digitală este faptul că noi gândim totul prin prisma noii generații, ceea ce înseamnă o mai bună inovare și mai multe soluții „out of the box” pentru clienții noștri. Lunar, vă vom trimite un raport de activitate care va include interacțiunile fanilor cu paginile voastre pentru a putea măsura progresul și a vă îmbunătăți performanța.

Facebook - Meta pe scurt

Facebook reprezintă o platformă de socializare globală, conectând peste 2,8 miliarde de utilizatori activi lunar la nivel mondial în ianuarie 2022. Fondată în 2004 de către Mark Zuckerberg și alți colegi, această rețea socială a devenit un pilon esențial al comunicării și interacțiunii online. fiind instalată pe trei din patru smartphone-uri, iar mai mult de jumătate dintre utilizatorii săi accesează platforma în fiecare zi. 

Odată cu apariția META, Facebook s-a transformat într-un ecosistem extins, incluzând și alte platforme notabile precum Instagram și WhatsApp. Această diversificare a consolidat poziția Facebook în lumea digitală, oferind utilizatorilor multiple modalități de a împărtăși momente, de a comunica și de a descoperi conținut nou.

Platforma Facebook a devenit indispensabilă pentru branduri și întreprinderi, oferind o gamă variată de instrumente pentru promovare și publicitate. În plus, gestionarea paginilor Facebook a evoluat pentru a include servicii specializate, de la creșterea numărului de like-uri până la gestionarea activităților de pe pagină și crearea de aplicații personalizate.

În domeniul publicității, Facebook continuă să ofere opțiuni avansate de segmentare, permițând brandurilor să atingă grupuri specifice de utilizatori în mod eficient. În timp ce platforma a adus beneficii semnificative pentru afaceri, a fost, de asemenea, subiectul dezbaterilor privind confidențialitatea datelor. În răspuns la aceste preocupări, Facebook a implementat măsuri pentru a îmbunătăți securitatea și protecția informațiilor utilizatorilor.

În concluzie, Facebook nu este doar o platformă de socializare, ci un fenomen digital care influențează modul în care oamenii interacționează, comunică și împărtășesc informații în era digitală.

Servicii Facebook

O parte din serviciile menite să maximizeze impactul și eficiența prezenței unei companii pe această platformă

 1. Crearea și Optimizarea Paginii: Specialistul ar putea crea o pagină de Facebook profesionistă, optimizată pentru a atrage atenția și pentru a reflecta identitatea și valorile brandului.
 2. Gestionarea și Mentenanța Continuă: Asigurarea actualizării constante a conținutului, programării postărilor, și gestionarea comentariilor și mesajelor pentru menținerea unei prezențe active și angajante.
 3. Creșterea Numărului de Like-uri și Implicarea Utilizatorilor: Implementarea strategiilor pentru creșterea bazei de fani, inclusiv promovarea paginii și interacțiunea cu comunitatea prin întrebări, sondaje sau concursuri.
 4. Monitorizarea Performanței: Utilizarea instrumentelor analitice pentru a monitoriza performanța paginii, evaluând metricile cum ar fi angajamentul utilizatorilor, vizualizările, și altele, și ajustarea strategiei în consecință.
 5. Reacționarea la Feedback: Răspunderea promptă la feedback-ul utilizatorilor, fie el pozitiv sau negativ, pentru a menține o relație pozitivă cu audiența.
 6. Crearea și Gestionarea de Campanii Publicitare: Dezvoltarea și implementarea de campanii publicitare eficiente pe Facebook pentru a atinge obiectivele de marketing ale companiei.
 7. Crearea de Aplicații Facebook: Dacă este necesar, specialiștii pot dezvolta aplicații personalizate pentru a extinde funcționalitatea paginii.
 8. Analiza Concurenței: Studiul activităților concurenței pentru a identifica oportunități și pentru a asigura că strategia de marketing este competitivă.
 9. Personalizarea Designului Paginii: Design personalizat al fotografiilor de profil și de copertă pentru a asigura coerența cu identitatea vizuală a brandului.
 10. Consiliere Strategică: Oferirea de sfaturi strategice pentru a optimiza prezența online a companiei, adaptându-se la schimbările algoritmului și la trendurile curente.
Instagram pe scurt

Instagram este o platformă de socializare axată pe partajarea de imagini și videoclipuri, devenind unul dintre cele mai populare medii de exprimare online. Lansată inițial în 2010 și ulterior achiziționată de Facebook în 2012, Instagram a evoluat pentru a deveni un hub digital esențial pentru peste 600 de milioane de utilizatori activi lunar în ianuarie 2022.

Principala sa caracteristică rămâne partajarea de conținut vizual, iar aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a posta și de a descoperi fotografii și videoclipuri, împărtășind experiențele lor într-un mod captivant. Platforma s-a diversificat cu timpul, adăugând funcționalități precum Instagram Stories, IGTV și Reels, pentru a răspunde nevoilor și preferințelor utilizatorilor.

Instagram nu este doar o platformă de socializare, ci și un canal de promovare esențial pentru branduri și întreprinderi. Cu opțiuni extinse de publicitate și direcționare a audienței, Instagram oferă oportunități de marketing eficiente, iar integrarea sa strânsă cu Facebook permite agențiilor să utilizeze strategii comune pentru cele două platforme.

Prin intermediul fotografiilor și videoclipurilor, Instagram reprezintă o modalitate puternică de a comunica vizual, ceea ce îl face indispensabil în era digitală. Este locul unde comunitățile se conectează, brandurile își construiesc identitatea vizuală, iar utilizatorii descoperă și împărtășesc inspirație.

Servicii Instagram

O parte dintre serviciile oferite pentru a optimiza și dezvolta prezența unei companii sau a unei persoane pe această platformă de socializare vizuală

 1. Crearea și Optimizarea Profilului: Dezvoltarea unui profil atractiv și profesional, optimizat cu informații relevante, cuvinte cheie și elemente de branding.
 2. Planificarea și Postarea Conținutului: Elaborarea și implementarea unui calendar de conținut, cu postări regulate care să reflecte mesajele cheie și valorile brandului.
 3. Crescerea și Engajarea Audienței: Implementarea strategiilor pentru creșterea numărului de urmăritori, precum și angajarea activă cu comunitatea printr-un răspuns prompt la comentarii și mesaje.
 4. Gestionarea Anunțurilor: Dezvoltarea și implementarea de campanii publicitare pe Instagram pentru a atinge obiectivele de marketing ale companiei.
 5. Analiza Performanței: Utilizarea unor instrumente de analiză pentru a evalua metricile de performanță precum angajamentul utilizatorilor, vizualizările și creșterea urmăritorilor, iar apoi ajustarea strategiei în consecință.
 6. Utilizarea de Funcționalități Avansate: Exploatarea funcționalităților precum Instagram Stories, IGTV și Reels pentru a diversifica conținutul și a atrage audiența în mod creativ.
 7. Colaborarea cu Influenceri: Identificarea și gestionarea colaborărilor cu influenceri relevanți pentru a extinde raza de influență și a câștiga credibilitate în comunitate.
 8. Consiliere cu Privire la Tendințe și Strategii: Furnizarea de consultanță în legătură cu cele mai recente tendințe din industrie și ajustarea strategiei pentru a rămâne relevant în peisajul dinamic al rețelei sociale.
 9. Raportare Periodică: Prezentarea de rapoarte periodice pentru a ilustra evoluția și succesul campaniilor, oferind date și analize utile.
 10. Educație și Training: Oferirea de training și sfaturi pentru echipa internă sau pentru client în ceea ce privește cele mai bune practici și strategii eficiente pe Instagram.
LinkedIn pe scurt

LinkedIn este o rețea de socializare profesională care oferă un mediu online pentru profesioniști și întreprinderi de pe întreg globul. Lansată în 2003, această platformă și-a consolidat rapid poziția ca principal loc de conectare în mediul profesional.

LinkedIn reprezintă o comunitate vastă, cuprinzând peste 450 de milioane de utilizatori în ianuarie 2022. Acești utilizatori includ profesioniști din diverse domenii, precum și companii și organizații care își construiesc și își promovează prezența online.

LinkedIn a devenit o resursă indispensabilă pentru profesioniști și companii, furnizând un mediu dedicat dezvoltării carierei, extinderii rețelelor profesionale și facilitării interacțiunii între membrii comunității de afaceri.

Servicii LinkedIn

O parte din serviciile menite să maximizeze impactul și eficiența prezenței unei companii pe această platformă

 1. Crearea și Optimizarea Profilului: Dezvoltarea sau îmbunătățirea profilului LinkedIn, inclusiv adăugarea de informații relevante, o fotografie profesională și evidențierea abilităților și experienței.

 2. Strategii de Conținut: Elaborarea și implementarea unei strategii de conținut pentru a asigura postări regulate și relevante care să reflecte expertiza și valorile profesionale ale individului sau companiei.

 3. Conectarea și Extinderea Rețelei: Utilizarea tacticii de creștere a rețelei pentru a conecta și interacționa cu alți profesioniști relevanți și pentru a extinde rețeaua de contacte.

 4. Gestionarea Anunțurilor de Angajare: Crearea și gestionarea campaniilor de recrutare, inclusiv promovarea anunțurilor de angajare și interacțiunea cu candidații potențiali.

 5. Optimizarea Paginii de Companie: Pentru companii, specialistul ar putea să creeze și să optimizeze pagina de companie de pe LinkedIn, evidențiind cultura, valorile și oportunitățile oferite.

 6. Rapoarte de Performanță: Furnizarea de analize periodice pentru a evalua performanța profilului sau paginii de companie, inclusiv statisticile privind vizibilitatea, angajamentul și creșterea rețelei.

 7. Participarea în Grupuri: Implicarea activă în grupurile relevante, contribuind la discuții și dezbaterea de subiecte legate de industrie pentru a crește vizibilitatea și autoritatea.

 8. Training și Consultanță: Oferirea de sesiuni de training pentru a învăța cum să utilizeze eficient LinkedIn sau furnizarea de consultanță privind cele mai bune practici și strategii.

 9. Gestionarea Campaniilor Publicitare: Crearea și implementarea de campanii publicitare plătite pe LinkedIn pentru a promova produsele sau serviciile și a atinge obiectivele de marketing.

 10. Consiliere de Brand Personal: Pentru profesioniști, oferirea de sfaturi și strategii pentru construirea unui brand personal puternic și autentic pe LinkedIn.

Youtube pe scurt

YouTube este o platformă de conținut video online, lansată în 2005, care a devenit una dintre cele mai importante și extinse rețele de partajare a videoclipurilor din lume. În ianuarie 2022, YouTube reprezintă un colos digital, atrăgând o audiență uriașă și oferind posibilități variate pentru utilizatori, creatori de conținut și întreprinderi.

YouTube reprezintă mult mai mult decât o simplă platformă de partajare a videoclipurilor; este un ecosistem vast și divers care influențează modul în care oamenii consumă, creează și împărtășesc conținut video.

Servicii Youtube

O parte dintre serviciile oferite pentru a optimiza și dezvolta prezența unei companii sau a unei persoane pe această platformă de socializare vizuală

 1. Optimizarea Profilului: Crearea sau îmbunătățirea profilului de YouTube, inclusiv adăugarea de informații relevante, o imagine de profil atractivă și setarea corespunzătoare a opțiunilor de confidențialitate.

 2. Crearea și Încărcarea de Conținut: Elaborarea unei strategii de conținut și încărcarea de videoclipuri optimizate pentru a atrage și a reține atenția publicului țintă.

 3. Optimizarea SEO pentru Videoclipuri: Utilizarea cuvintelor cheie potrivite, a descrierilor și a etichetelor pentru a îmbunătăți clasarea videoclipurilor în căutările interne și externe de pe YouTube.

 4. Gestionarea Comunității: Monitorizarea și răspunsul la comentarii, interacțiunea cu fanii și gestionarea feedback-ului pentru a crea o comunitate activă și implicată.

 5. Dezvoltarea și Implementarea de Strategii de Monetizare: Ajutarea creatorilor de conținut să exploreze și să implementeze strategii eficiente pentru a câștiga venituri prin programul de parteneriat YouTube, sponsorizări sau colaborări cu branduri.

 6. Analiza Performanței: Utilizarea instrumentelor analitice pentru a monitoriza performanța canalului, evaluând metrici precum vizualizările, timpul petrecut pe canal și interacțiunile cu publicul.

 7. Strategii de Creștere a Numărului de Abonați: Implementarea tacticii de creștere a numărului de abonați, inclusiv promovarea canalului și colaborarea cu alți creatori pentru a atinge audiențe noi.

 8. Dezvoltarea și Implementarea de Campanii Publicitare: Crearea și gestionarea de campanii publicitare pe YouTube pentru a promova conținutul sau produsele și serviciile brandului.

 9. Colaborări cu Alți Creatori: Identificarea și inițierea colaborărilor cu alți creatori de conținut pentru a extinde audiența și a aduce diversitate în conținut.

 10. Consultanță și Training: Oferirea de consultanță și sesiuni de training pentru a împărtăși cele mai bune practici, strategii eficiente și noutăți în domeniul YouTube.

 11. Implementarea de Tehnologii Avansate: Utilizarea instrumentelor și funcționalităților avansate oferite de YouTube, cum ar fi analiza datelor demografice și utilizarea inteligenței artificiale pentru personalizarea experienței de vizionare.

TikTok pe scurt

TikTok reprezintă o platformă globală de social media care a cunoscut o creștere explozivă în ultimii ani, devenind una dintre cele mai populare aplicații de partajare a conținutului video scurt în întreaga lume.

Lansată în 2016, TikTok a atras atenția utilizatorilor datorită conceptului său inovator, care se axează pe videoclipuri de scurtă durată, de obicei între 15 și 60 de secunde, însoțite adesea de muzică și filtre creative. În ianuarie 2022, TikTok a depășit 2 miliarde de descărcări în App Store și Google Play, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai descărcate aplicații din istorie.

Servicii TikTok

O parte dintre serviciile oferite pentru a optimiza și dezvolta prezența unei companii sau a unei persoane pe această platformă de socializare vizuală

 1. Crearea și Optimizarea Profilului: Dezvoltarea și îmbunătățirea profilului TikTok, inclusiv adăugarea de informații relevante, o imagine de profil atractivă și setarea corespunzătoare a opțiunilor de confidențialitate.

 2. Strategii de Conținut: Elaborarea unei strategii de conținut pentru a asigura că videoclipurile încărcate sunt captivante, relevante pentru audiența țintă și în ton cu tendințele actuale de pe platformă.

 3. Optimizarea Hashtag-urilor și Descrierilor: Utilizarea eficientă a hashtag-urilor populare și a descrierilor pentru a crește vizibilitatea videoclipurilor în căutările interne și pentru a se alinia cu trendurile curente.

 4. Participarea în Trenduri și Challenge-uri: Identificarea și participarea la trenduri și challenge-uri pentru a profita de viralitatea acestora și a atrage o audiență mai largă.

 5. Colaborări cu Alți Utilizatori: Inițierea și gestionarea colaborărilor cu alți utilizatori sau influenceri pentru a extinde rețeaua de audiență și a aduce o diversitate în conținutul creat.

 6. Analiza Performanței: Utilizarea instrumentelor analitice disponibile pe TikTok pentru a monitoriza performanța contului, evaluând metrici precum numărul de vizualizări, interacțiunile și creșterea numărului de urmăritori.

 7. Promovarea prin Anunțuri: Dezvoltarea și gestionarea de campanii publicitare plătite pe TikTok pentru a promova produsele, serviciile sau conținutul și pentru a atinge obiectivele de marketing.

 8. Consiliere și Training: Oferirea de consultanță și sesiuni de training pentru a împărtăși cele mai bune practici și strategii eficiente în gestionarea unui cont TikTok.

 9. Gestionarea Comentariilor și Interacțiunii: Răspunderea la comentarii și interacțiunea activă cu urmăritorii pentru a menține o comunitate angajată și pozitivă în jurul profilului.

 10. Monitorizarea Tendințelor și Actualizărilor: Păstrarea la curent cu noile funcționalități, tendințe și actualizări ale algoritmului TikTok pentru a ajusta strategia în consecință.

 11. Securitate și Confidențialitate: Oferirea de consultanță și implementarea unor măsuri de securitate și confidențialitate pentru a proteja contul împotriva potențialelor riscuri online.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.