E-mail Marketing

Aveți o strategie de marketing prin e-mail?

Aveți o strategie de marketing prin e-mail pentru afacerea voastră? Dacă nu, cu siguranță pierdeți o grămadă de clienți potențiali. Marketingul prin e-mail continuă să fie una dintre cele mai eficiente modalități de comunicare cu clienții actuali și potențiali.

  • Vom crea un șablonul de e-mail conform îndrumărilor și strategiei vostre.
  • Configurăm campania în așa fel încât să ajungă la public și a mării lista de contacte, care se poate transforma în listă de clienți.
  • Vă oferim consultanță gratuită pentru afacerea voastră și vă putem ajuta să vă transformați ideile în realitate.
  • Dacă vindeți un produs sau un serviciu, vom urmări rezultatele campaniilor de e-mailuri și le vom analiza împreună cu rapoartele Google Analytics.
  • Campaniile noastre de e-mail marketing sunt create de experți in psihologia publicului.
  • Puteți începe cu un buget redus care să poată fi crescut ulterior în funcție de marimea bazei de date.

Fa o analiza SEO GRATUITA pentru site-ul tau!

Cu cât știi mai multe cu atât ești mai bun!
Audit SEO gratuit

Marketing prin e-mail care te conectează cu publicul tău

Strategia De Marketing

Marketingul prin e-mail vine la pachet cu strategia de comunicare digitală. Dacă vă concentrați doar asupra activității de reținere și implicare a clienților, vă putem ajuta cu o strategie de marketing care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Urmărire Și Raportare

Urmărirea punctelor de contact dintre campaniile de e-mail și raportarea acestora vă vor ajuta să identificați aspectele care necesită mai multă atenție. Vom testa campaniile cu ajutorul A/B testing și o le vom adapta conform datelor obținute.

Crearea Sablonului

Fiecare campanie este eficientă și se aliniază la cea mai recentă tehnologie prin testarea șabloanelor de e-mail în toate browserele de desktop importante și pe dispozitivele mobile. Această abordare reduce probabilitatea ca mnewsletterele voastre să ajungă în spam sau să fie aruncate.

Campaniile De Marketing

Campaniile sunt dezvoltate folosind cele mai bune resurse pentru a vă cunoaște publicul țintă. De aceea testam campaniile înainte de lansarea lor și monitorizăm impactul prin ratele de clic și ratele de închidere.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.