Local SEO

Local SEO este despre aducerea clientilor la ușa voastră

Consumatorii au de 5 ori mai multe șanse să aleagă o afacere bazandu-se pe rezultatul căutării locale pe Google mai ales dacă aceasta are un profil profesional și comentarii pozitive.

De aceea lucrăm împreună cu voi pentru a optimiza aceste rezultate de căutare locale precum și cuvintele cheie locale, astfel încât să puteți maximiza potențialul vostru de SEO Local.

Știm cum funcționează căutarea locală și vă asigurăm că afacerea voastră va profita pe deplin de toate caracteristicile acestei platforme

Vizibilitate ridicată pe pagina cu rezultatele motorului de căutare cu ajutorul serviciului Compania mea pe Google

Cu o pagină bună a „Companiei mele pe Google”, alături de cu strângerea de recenzii si backlink-uri locale OVOVO Marketing vă poate ajuta să vă poziționați afacerea pe hartă.

Împreună, putem implementa un plan de acțiune care va muta site-ul vostru pe primele pozitii SERP locale.

De ce să alegem SEO Local?

SEO-ul local a fost întotdeauna crucial, dar cu creșterea căutărilor de pe  mobile, acesta devine vital pentru succesul oricărei afaceri mici. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea persoanelor care caută de pe un dispozitiv mobil doresc să afle în general ceea ce este aproape de locul în care se află în momentul căutării. În același mod în care companiile apăreau cu mult timp în urmă în paginile de aur, SEO local vă ajută să ajungeți la clienții potriviți. Astăzi, oamenii merg la Google înainte de a căuta în Pagini Aurii. Acesta este motivul pentru care SEO-ul local este un factor atât de important pentru orice site web al afacerii locale.

  • Strategia De Conținut 62% 62%
  • Consuntanță Digitală 86% 86%
  • Marketing Pentru Mobile 52% 52%
  • Managementul Reputației 40% 40%

Cercetarea Cuvintelor Cheie

Vom lucra la cuvintele cheie locale și vom avea privirea ațintită asupra concurenților în timp ce vom continua să lucrăm la strategia de afaceri locală pentru a aduce afacerea voastră în fața clienților locali.

Urmărire Locală

Urmărim cu exactitate clasamentele motorului de căutare pe Google în orice oraș din zonă, atât plătite cât și organice.

Managementul Reputației

Creșterea Reputației vă ajută prin creașterea numărului comentariile online,a feedback-ului din partea clienților și a recomandărilor.

Google Review

Vom monitoriza comentariile locale Google și vă vom localiza pe harta online pentru a putea obține un feedback transparent de la clienții voștrii anteriori.

Local Citation Finder

Local Citation Finder (Căutător de citate locale) vă ajută să găsiți rapid citările-cheie pe care concurențiivoștrii le au și de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătățiți factorii locali de clasificare.

Analiza Competitivă

Aflați care sunt concurenții voștrii locali pentru o anumită expresie cheie și comparați profilul de citare cu al lor.

Suntem Agenția digitală cu care doriți să lucrați!

Compania noastră a fost creată din dorința de a ajuta întreprinderile mici sau firmele nou înființate să facă primii pași în lumea marketingului digital. Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele online sau offline, oricare ar fi acestea.

Conectează-te la Sursa Secretă a Succesului în Marketing!

Descoperă cele mai noi strategii, tendințe și secrete ale industriei de marketing înainte ca acestea să devină virale! Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești acces VIP la informații exclusive. Fii primul care află despre tactici inovatoare, studii de caz inspiraționale și ghiduri practice care îți vor transforma abordarea în marketing. În plus, primești oferte speciale și surprize pe măsură ce faci parte din comunitatea noastră selectă de profesioniști pasionați de marketing. Intră în universul nostru și transformă-ți viziunea în acțiune, pas cu pas.